+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

Aguri Runner R1A - nosič pre FORD Focus, 1996-04 / I. generacia - strešné lyžiny

112,00 €
Ihneď k odberu / expedícii
SKU
MB R1A-forFocus89
Strešný nosič Aguri Runner pre FORD Focus mk I kombi 5 D - strešné lyžiny, vyrábané 1996-
Prispôsobiť Runner R1A - nosič pre FORD Focus, 1996-04 / I. generacia - strešné lyžiny

* Povinne vyplnené polia

Vaše prispôsobenie
Runner R1A - nosič pre FORD Focus, 1996-04 / I. generacia - strešné lyžiny
Runner R1A - nosič pre FORD Focus, 1996-04 / I. generacia - strešné lyžiny

Skladom

112,00 €

Zhrnutie
    Hliníkové strešné nosiče Aguri Runner montovateľné na strešné lyžiny - hagusy.
    Nosiče Runner sa vyznačujú svojim elegantným vyhotovení a montážou NA strešné lyžiny. T-Drážka v hornej časti nosiča je v celej šírke dostupná, čím ponúka maximálnu nosnú šírku. Tieto nosiče sú vhodné na väčšinu vozidiel s integrovanými strešnými lyžinami - bez medzeri medzi nosičom a strechou ako aj na väčšinu pozdĺžnych strešných lyžín s medzerou.

    Aguri Runner uspokojí aj náročného užívateľa. Na trhu je množstvo výrobcov ponúkajúcich podobné takmer univerzálne strešné nosiče. Avšak Aguri Runner majú aerodynamický tvar zabezpečuje nízku hlučnosť, pekný dizajn a univerzálne použitie s bežným príslušenstvom upevňovaným na strešné nosiče alebo do štandardnej T-drážky.

    Nosiče sa vyrábajú v 2 šírkach:

    • R1 - 120 cm
    • R2 - 135 cm

    Vonkajšia pätka nosiča je vždy rovnaká, v závislosti od použitia nosiča na konkrétne vozidlo sa vyberá varianta vnútornej pätky. Nosiče sa vyrábajú so 4 rôznymi pätkami, ktoré sa odlišujú v podľa dizajnu a hrúbky strešných lyžín.

    • A
    • B
    • C
    • D

    Profil:

    Nosiče sú vyrobené v modernom hliníkovom profile, ktorý zabezpečuje nízku hmotnosť a maximálnu pevnosť materiálu.

    Výška profilu 23 mm a šírka 65 mm garantujú nízky profil s pekným tvarom, avšak nelimitujú používanie väčšiny nosičov s "U" uchytením okolo nosiča.

    Jedná sa o takmer univerzálny nosič v aerodynamickom vyhotovení so štandardnou T-drážkou. Vďaka tomu sú tieto nosiče kompatibilné s takmer všetkými doplnkami k moderným strešným nosičom, či už s upevnením okolo nosiča alebo s montážou do T-drážky.

    "T-drážka" štandardných rozmerov, kompatibilná so štandardnými nosičmi a príslušenstvom do T-drážky. Dodáva s povrchovou gumovou výplňou. Pri naložení strešného boxu je v dotyku len s gumenou výplňou drážky, v prípade zakladania strešného príslušenstva do T-drážky je potrebné ju vybrať a narezať na potrebné diely.

    Na nosiče Aguri Runner môžete namontovať nosič lyží, nosiče bicyklov, strešný box, strešný stan a množstvo iných štandardných doplnkov ku strešným nosičom.

    T-drážka je ukončená trojdielnym výsuvným dielom, ktorý uzatvára a ukončuje celý profil strešného nosiča. Tým sa zabraňuje vytváraniu vzdušných prúdov a turbulencií, ktoré by vytvárali hluk. Trojdielne vyhotovenie ale zároveň umožňuje vysunúť stredovú časť, čím sa odhalí bočná časť T-drážky pre montáž doplnkov a príslušenstva. Nie je teda nutné demontovať celú pätku z nosiča.


    Jednoduchá inštalácia.

    Montáž strešného nosiča Aguri Runner je až smiešne jednoduchá. Stačí zo všetkých koncov odomknúť zámok, demontovať krytku a odhaliť T-Drážku. Vďaka tomu sa odhalia hlavičky všetkých šrúb, ktorými sa nosiče nastavujú a upevňujú o vozidlo. Pred montážou je vhodné všetky šrúby uvoľniť, aby za zjednodušilo nastavovanie nosičov. Jednoduchým položením nosičov na hagusy je základ nosiča na mieste. Stačí len nastaviť polohu celého nosiča aby bol rovnomerne na vozidle a tyče boli vo vhodnom rozostupe od seba. Následne stačí dotiahnuť šrúby s imbusovým kľúčom a nosiče sú upevnené na vozidle. Na záver sa ešte doplní guma do T-drážky a založia zámky. 

    Balenie:

    Balenie obsahuje 2 kompletné tyče, vrátane krytiek a zámkov. Rovnako súčasťou balenia sú aj 2 horné gumy pre zakrytie T-drážky, 2 malé gumy pre zakrytie spodnej drážky pre nastavovanie šírky nosiča. Imbusový kľúč a 2 kľúče od zámkov.

    Uzamykanie:

    Samozrejmosťou je uzamykanie nosičov. Šrúba uťahujúca klepeto nosiča o vozidlo je prekrytá výsuvným zámkom, takže bez odomknutia a odstránenia krytu, nie je možné nosiče demontovať z vozidla. 

    Upevnenie a nosnosť:

    Upevňovacie časti majú špeciálne tvarované gumové nádstavce, takže kontakt s vozidlom majú len gumové časti. Tým sa zabraňuje akémukoľvek poškriabaniu častí vozidla.

    Maximálna dinamická nosnosť nosičov je až 70 kg. Staticky je možné nosiče zaťažiť aj viac, napríklad pri používaní strešného stanu. Dynamicky na prepravu len so stanom, avšak nosiče bez problémov zvládnu aj osoby nachádzajúce sa v stane počas státia.  

    Farebné vyhotovenie:

    Tieto nosiče sa vyrábajú vždy z identického materiálu - hliník, viete si ale vybrať, či sa má jednať o sivú stredovú tyč - hliník lakovaný sivou farbou, alebo o práškovo lakovanú čiernu farbu. Pätky nosiča sú vždy v čiernej farbe, je len na Vás, ako si nosič zladíte so svojim autom. Celočierne alebo kotrastne čierne pätky so striebornou stredovou tyčou.

    Ďalšie informácie
    Doručenie zdarma Dorucenie zdarma
    Strecha vozidla Strešné lyžiny - vyvýšené s medzerou
    Karoséria vozidla Kombi
    Počet dverí vozidla 5
    Nosnosť 75,00 kg
    Materiál (text) hliník, guma, plast
    Materiál Hliník
    Uzamykanie áno
    Farba sivá
    Hmotnosť 4.000000
    Výrobca Aguri
    Našli sme ďalšie produkty, ktoré by sa vám mohli páčiť!
    Viac produktov od výrobcu Aguri
    Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené